Uplifter – výkonné řešení!

Nastavte nové standardy ve vaší dílně:

Uplifter – výkonné řešení!

Uplifter vám nabízí ruční přepravní pomůcky pro montéry oken, montéry topení a každého, kdo potřebuje zvedat, přemisťovat a přepravovat těžká břemena. Atraktivita řemeslnických profesí dramaticky poklesla. Zvedání těžkých břemen, těžká práce a špatné držení těla spojené s bolestmi zad a šíje jsou často ztotožňovány s prácemi jako montáž oken, zasklívání a transport stavebních výplní. Ale tak to nemusí být! Důvěřujte inovacím od Uplifteru a usnadněte sobě i vašim zaměstnancům každodenní práci. Udělejte svoje podnikánín atraktivní a moderní a spolehněte se na přepravní pomůcky Uplifter a zasklívací roboty, které šetří vaše záda. Přesně víme, o čem je řeč a jaká technika vám usnadní přepravu okenních prvků, fasádních dílů a těžkých nákladů. Mottem je šetřit a zachovat pracovní sílu, obzvlášť v době nedostatku kvalifikovaných pracovníků. Ukažte svým zaměstnancům svou vděčnost a starejte se o jejich zdraví. Používáním manipulátorů Glassworker od Uplifteru i dalších montážních zařízení můžete profitovat ze spokojenosti vašich zaměstnanců a bez jejich absencí z důvodu pracovní neschopnosti kvůli problémům se zády. Pracujte profesionálně, bezpečně a efektivně.

Získejte přepravní zařízení, které je přizpůsobeno také požadavkům, aby vaše společnost zůstala udržitelná. Díky našim dlouholetým zkušenostem ve sklářském průmyslu víme, jakou řečí montéři mluví a jaké nástroje můžete využít k efektivní úspoře času, personálu a nákladů i v budoucnu. To, co bylo dříve možné pouze s několika lidmi, může nyní provést jeden montér s pomocí stroje, jako je manipulátor. To je nejen rychlejší, ale také bezpečnější. Nebaví vás zbytečná administrativní práce a reklamace, protože se při přepravě rozbilo sklo, nebo třeba byly zdeformované nové dveře? Specialitou Uplifteru jsou citlivé materiály, jako je sklo. Spolupracujeme s mnoha montéry na různých stavbách a ve vlastní výrobě jsme vyvinuli řadu strojů, které nejen splňují požadavky našich montérů, ale vysoce je i převyšují. Díky vlastnímu vývoji a výrobě můžeme nabídnout i speciální řešení v průmyslu v případě, že by naše široká nabídka produktů neměla stačit.

Zavolejte nám – Uplifter má přepravní řešení pro vaše podnikání. Rádi také vyvineme speciální řešení šitá na míru vašim potřebám.

Přepravní pomůcky Uplifter – vaši montéři vám poděkují!

tagy: Transport
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.