Nejlepší zkušenosti a tipy přímo ze stavby

Megatrend velkoformátových obkladů a dlažeb: Pokládka velkoformátových obkladů – při provádění byste si měli dát pozor! V závislosti na vašich preferencích a trendech dlaždice tvarem, materiálem a strukturou povrchu dovedně vyhoví každému myslitelnému styl a velikost dlaždic do značné míry určuje budoucí vzhled místnosti. Jeden trend je na vzestupu již léta: velkoformátové dlaždice jsou celosvětově mimořádně oblíbené!
Díky naší technice je zvedání skla dětskou hrou! Vítejte u dalšího vzrušujícího příspěvku pro všechny milovníky skla a řemeslníky! Dnes bychom s vámi rádi prozkoumali inovativní svět práce se sklem a představili vám nejnovější úspěch v této oblasti: manipulátor na sklo s vakuovou technologií.
Rozhovor s Martinem Lobingerem, jednatelem a zakladatelem společnosti Uplifter GmbH & Co.KG o aktuálních výzvách v oblasti logistiky na stavbě a jeho dosavadních zkušenostech s využitím transportní a zvedací techniky.
Moderní zasklívací procesy a jejich úskalí při montáži. Jak se lze vyhnout poškození skel při přepravě a osazení? Jaké vybavení používají profesionálové?
Uplifter vám nabízí ruční přepravní pomůcky pro montéry oken, montéry topení a každého, kdo potřebuje zvedat, přemisťovat a přepravovat těžká břemena. Atraktivita řemeslnických profesí dramaticky poklesla.
Na to byste si měli před koupí rozhodně dát pozor! Rádi bychom se o tom dozvěděli více a zeptali jsme se exkluzivně produktového a inovačního manažer.
S břemenem pojezdné jeřáby Pick & Carry jsou robustní a téměř nezničitelné. Ale kdo se vlastně stará o údržbu a servis anoových jeřábů, pokud výrobce již neexistuje nebo je aktivní pouze v zahraničí? Problém, kterému v současné době čelí mnoho majitelů mobilních jeřábů. Možná řešení naleznete v tomto článku.
Často kladené otázky. V Uplifteru známe odpověď. Zpráva o zkušenostech ze staveniště: minijeřáb a vakuová savka v provozu v zimních teplotách. Dají se přemisťovat klenutá skla?
Použitím pevných háčů a krakorců lze zvýšit výšku zdvihu a pracovní poloměr, a ano lze práci provádět i v těžko přístupných oblastech.