Revoluční vakuová a manipulační technika

Revoluční vakuová technika pro manipulaci skel

 

Manipulace se sklem je s námi dětskou hrou!

Díky tomuto robustnímu a výkonnému stroji je zvedání a přemísťování skla jakékoli velikosti snadný úkol. Podíváme se nejen na různé modely a oblasti použití našich robotů, ale také na to, jak můžete tuto technologii využít k realizaci kreativních projektů. Tak se pevně držte a pojďme se ponořit do světa zasklívacích manipulátorů!

Glassworker GW625 – osvědčený zasklívací robot

Začněme nejpůsobivějším modelem Glassworker GW 625. Tento klenot techniky inspiruje nejen náročné profesionály, ale i příležitostné řemeslníky. S nosností až 625 kilogramů a inovativní podtlakovou technologií  je tento manipulátor připraven čelit i těm nejnáročnějším výzvám. Díky svým dovednostem je skutečným přínosem pro každého, kdo chce dosáhnout profesionálních výsledků.

Glassworkery s historií – pravé poklady za příznivou cenu

Ne každý má rozpočet na úplně nové zařízení, ale naštěstí existuje trh s použitými roboty Glassworker. Zde můžete najít skutečné poklady, které vám pomohou realizovat váš projekt za zlomek původní ceny. I když se stav tohoto zařízení může lišit, pamatujte, že kvalita a spolehlivost jsou u Glassworkerů vždy na prvním místě. Neváhejte nás kontaktovat, abychom pro Vás našli nejlepší možné nabídky.

Pronájem Glassworkeru – Flexibilita bez kompromisů

Možná potřebujete pouze stroj pro jednorázový projekt, nebo si jen chcete vyzkoušet, zda tato technologie vyhovuje vašim potřebám. V tomto případě Vám rádi nabízíme flexibilní možnosti pronájmu. Ať už je to na den nebo týden, s operátorem nebo bez něj, můžete si být jisti, že pronájem techniky vám přinese výsledky, které chcete. Díky kompaktnímu designu se zasklívací roboty pohybují úzkými dveřmi, chodbami a stísněnými prostory. Sací zařízení stroje je vybaveno dvouokruhovým systémem, který chrání před poklesem tlaku, stroj lze snadno ovládat stisknutím tlačítka a automatická parkovací brzda zajišťuje potřebnou bezpečnost práce.

Vakuová a jeřábová technika – nejlepší opora Vašeho projektu 

Pokud jde o bezpečný a efektivní přesun velkých tabulí skla, do hry vstupují jeřáby a vakuová technika. Tyto výkonné stroje spojují výhody skleněných přísavek s mobilitou jeřábových systémů a se svými výkonnými vakuovými přísavkami jsou schopny snadno zvedat a přepravovat masivní skleněné tabule. Ať už si chcete takový jeřáb koupit nebo vypůjčit, budete ohromeni možnostmi našich strojů.

Shrnutí

Svět zpracování skla prochází revoluci díky inovativní vakuové technologii zasklívacích robotů. Ať už jste profesionální sklenář nebo zapálený řemeslník, tato technologie vám dává sílu dělat skleněné projekty efektivnější a bezpečnější než kdykoli předtím. Manipulátor Glassworker GW 625, použité stroje, možnosti pronájmu a jeřáby a savky na manipulaci skla vám nabízí širokou škálu možností k realizaci vašich kreativních nápadů. Tak už neváhejte – začněte se skleněným dobrodružstvím ještě dnes! Zde jsou různé modely:

 

 

Zeptejte se nás

Jednoduché, rychlé a cenově výhodné řešení pro vaše stavební projekty. U nás najdete manipulační techniku a zasklívací roboty pro každou aplikaci ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu. Raději kupujete než si pronajímáte? Ušetřete náklady nákupem! Ještě dnes vám zašleme nabídku – odešlete nám poptávku. Naši odborníci vám rádi pomohou – kontakty z regionu.

Vypůjčit, nebo koupit?

Flexibilita, síla a přesnost. Vakuové přístroje nebo zasklívací roboty jsou mobilní zvedací stroje, ideální pro přepravu a instalaci plochých, hladkých nebo I zakřivených tabulí. Častými oblastmi použití jsou instalace sloupkopříčkových fasád a zasklení uvnitř a venku. Vakuovou přísavku lze použít v kombinaci s minijeřábem pro větší dosah. Všestranné zařízení také zvládne během okamžiku instalaci skla nad hlavou. Zasklívací robot je napájen baterií. Abychom zajistili hladký provoz, sestavili jsme pro vás nejdůležitější otázky:

  • Jaká je hmotnost břemene?
  • Jak daleko a jak vysoko by mělo být sklo zvednuto?
  • Jaké jsou prostorové podmínky v místě práce?
  • Jaká je situace v příjezdu na místo použití (např. úzké průchody)?
  • Existují nějaká omezení s ohledem na únosnost podlahy (např. únosnost a stabilita podloží)?

 

Poskytněte nám informace – my vám navrhneme ten správný skleněný zvedák. Zasklívací manipulátory nabízejí přesnost, stabilitu a bezpečnost při montáži. Umožňují vám pracovat rychle a efektivně. Díky kompaktnímu designu se roboty pohybují úzkými dveřmi, chodbami a stísněnými prostory. Manipulátor skla se hodí do výtahů, na balkóny a terasy. Nízká hmotnost stroje umožňuje jeho použití v místech, kde jiné zvedací stroje nelze použít. Sací zařízení manipulátoru je vybaveno dvouokruhovým systémem, který chrání před poklesem tlaku. Zasklívací robot lze snadno ovládat stisknutím tlačítka a automatická parkovací brzda zajišťuje potřebnou bezpečnost práce. Vaše projekty mohou být provedeny rychleji, bezpečněji a bez rozbití skla. Manipulátor skla se stal nepostradatelným montážním partnerem při montáži skel a fasád. Kromě toho naši zákazníci pocházejí i z oborů kovových konstrukcí, průmyslu a soukromé bytové výstavby. Všestranná modelová řada zasklívacích robotů otevírá širokou škálu aplikací. Při pronájmu stroje nemusíte platit vysoké pořizovací náklady, organizovat logistiku, údržbářské práce nebo skladování. Dnes v Cáchách, zítra v Praze, pokud jde o pronájem vybavení, koordinujeme nasazení na staveništi. Vyúčtování je založeno na dnech používání a náklady na pronájem můžete uplatnit pro daňové účely.

tagy: Glassworker
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.