Průvodce pevnými háky a hroty jeřábů

Zákazníci se nás vždy ptají: Jaké jsou výhody Fly Jib? Proč zvedací montéři používají pevný hák?

Pro rozšíření možností použití našich jeřábů je k dispozici různé příslušenství. Například pevné háky, tzv. vyhledávací háky nebo přídavné špičky jeřábu (muškatý výložník) mohou být použity jako prodloužení pro těžkopádné zvedací operace. Jejich použitím lze zvýšit výšku zdvihu a pracovní poloměr, a tak lze spolehlivou práci provádět i v těžko přístupných oblastech.

fixní hák

Pevný hák nebo vyhledávač / montážní špice je instalován na rameni jeřábu a je ideální pro připevnění savek, jako jsou UPG300, UPG 350, UPG 450, UPG 600, UPG 1000, UPG 1200 nebo jiná zařízení pod hákem. Pevný hák je ideální pro práci, pokud konvenční zařízení způsobuje potíže. To umožňuje pracovat v nízké výšce místnosti nebo s překážkami, jako je střešní projekce nebo balkon, s dodatečně namontovaným háčkem hledáčku.

pevný hák 1,5 t pro MC305 i MC405

 

3-cestný nastavitelný montážní špice je také k dispozici pro naše mini jeřáby MAEDA MC 305 a MC 405. Snadno a rychle se instaluje a s nosností 1,5 t je ideální pro každou aplikaci. Montážní hrot je přizpůsoben pro použití se savkou od nás a vyznačuje se vynikající manipulací.

Fly Jib

Fly Jib je prodloužení výložníku, který je dodatečně namontován na špičce jeřábu. Připevnění prodloužení výložníku umožňuje zvedání břemen se zvýšeným pracovním poloměrem a výškou. To umožňuje bezpečnou přepravu břemen po vysokých střechách nebo balustrádách.

Krakorec Fly Jib pro MC405

 
Běžnou výšku zdvihu minijeřábu MAEDA MC 405 16,8 m lze snadno zvýšit až na 20,7 m pomocí volitelného krakorce jeřábu, Fly Jib. Pro ruční provoz je délka výložníku nastavena šroubem.

Nejen pro naše jeřáby MAEDA, ale také pro naše jeřáby VALLA, jako jsou VALLA V36R, VALLA V80R nebo VALLA 250E, je jako doplňkové příslušenství k dispozici pevný hák a různé krakorce Fly Jib. V závislosti na modelu si můžete vybrat mezi ručním Fly Jib a hydraulickým Fly Jib. Rozdíl je zde v operaci úhlu sklonu a prodlužovací vzdálenosti výložníku Fly Jib. Zatímco při ručním prodlužování musí být úhel sklonu a délky nastaven ručně, s hydraulickým Fly Jib máte možnost flexibilně nastavit sklon a rozsah pomocí kabelového dálkového ovládání. To umožňuje větší volnost při výběru vhodného sklonu než pevné polohy ručního výložníku. 

Chcete si pronajmout nebo koupit krakorec, nebo Fly Jib a potřebujete pomoc nebo další informace? Kontaktujte náš tým technických odborníků, abyste se dozvěděli více o řadě montážních špiček a výložníků Uplifter: +420 230 234 500 nebo info@uplifter.cz.

 

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.

  • Klasse Beitrag

    Ich arbeite selbst gerne damit. Gut beschrieben im Beitrag.

  • Sehr gute Beratung

    DANKE

  • braucht man unbedingt

    Für den Kranfahrer unverzichtbar, wenn ihr mich fragt ;)