Pick & Carry jeřáby - to je to, co byste měli vědět o údržbě a servisu!

Speciální jeřáby pro těžká zařízení jsou mobilní, silné a manévrovatelné a často se používají pro zvedací operace, kde je auto nebo stacionární jeřáb příliš velký a nepružný. Samohybné jeřáby splňují vysoké bezpečnostní standardy a zaujmou nízkými provozními náklady. Mobilní jeřáby jsou vynikající alternativou k běžným vysokozdvižným vozíkům a mohou být také těžkými jeřáby vynikající náhrada. Výkon, přesnost pohybu a kompaktnost mluví samy za sebe. Mimochodem, tyto elektrické průmyslové jeřáby zvládnou nosnost od 2 000 kg do 90 000 kg, a proto jsou obzvláště populární v průmyslovém sektoru. Elektrický jeřáb provádí speciální instalace v interiéru bez jakýchkoli výfukových plynů nebo hluku - velká výhoda. Výběr bateriových jeřábů Pick & Carry na trhu je obrovský. Ale co dělat, když výrobce již neexistuje nebo není v Německu aktivní?

Kdo pak pomáhá s údržbou mobilních e-jeřábů a provádí předepsané revize?

Pro v současné době běžné jeřáby Pick & Carry, jako jsou modely valla, Galizia Gru, Manitex nebo Terex, existují různé společnosti, které nabízejí servisní a údržbářské práce alespoň pro své vlastní značky. Pokud nyní máte několik zařízení od různých výrobců, může být složitější najít správného servisního partnera pro každé zařízení. Ale co exotika mezi elektrickými mobilními jeřáby? Kdo může být použit pro méně známé značky, jako jsou Manghi Gru, Ormig, Horyong, Orbit AXA, Mulinari, Baka, Jekko, KRUPP, Gottwald, TEREX, Hüffermann nebo Broderson stále dodávají náhradní díly nebo opravují stroje? A co když výrobce, jako je Airport2000, již neexistuje? Mobilní jeřáb je – i když už stárne – investicí a nemluvme o našich slovech: pokud jde o nákup, je to velmi drahá investice, která se v průběhu let stává relativní. 

Servisní tým Uplifter nedávno obdržel více dotazů na toto téma a podle toho se připravil. Od této chvíle můžete používat svůj jeřáb Pick & Carry - bez ohledu na to, která značka, bez ohledu na výrobce! – do Uplifter – nebo můžeme jednoduše přijít k vám! Opravy, údržba, servis a revize lze provádět na všech zařízeních po celém Německu – včetně zařízení třetích stran! – být provedeny. Velký sklad náhradních dílů zaručuje krátké doby oprav!

Mimochodem: Ve společnosti Uplifter existují atraktivní smlouvy o údržbě pro všechna zařízení - bez ohledu na výrobce. Zákazníci Uplifter se také spoléhají na program Uplifter Care, všestranný bezstarostný balíček! Kontaktujte naše odborníky z dílny Uplifter nyní a profitujte z mnohaletých zkušeností a exkluzivního servisu v oblasti oprav, údržby, servisu a revizí. 

Uplifter sám prodává jeřáby Valla Pick & Carry již léta. Tato přízemní značka z Itálie se specializuje na mobilní jeřáby od roku 1945: technologie, výkon, kapacita a samozřejmě vzhled byly vždy optimalizovány. 

Nezapomeňte si přečíst článek: Mobilní jeřáby od společnosti Valla pokračují na cestě k úspěchu s Uplifterem jako partnerem

Proč jsme v Uplifteru tak nadšení z mobilních jeřábů Valla? Rozměry kompaktní a nízká nosnost spolu s úžasnou nosností charakterizují jeřáby VALLA. Díky kompaktní konstrukci již nejsou překážkou ani průchody úzkými dveřmi a nejmenší montážní otvory. Všechny mobilní jeřáby jsou bateriové a umožňují tak použití v prostředích s vysokými nároky na emise všeho druhu. Kromě toho tyto Pick & Carry Jeřáby Pick & Carry jsou řízeny rádiem, což eliminuje potřebu dalšího jeřábníka, což dále zvyšuje nákladovou efektivitu těchto elektrických jeřábů. Zvednutá břemena lze přesouvat přímo, takže zvedání a přeprava jsou proveditelné, které byste považovali za možné! Mobilní jeřáby Valla ukazují svůj plný potenciál během údržby: prostor nemusí být vytvořen jako první, další konstrukce, jako jsou podpěrné jeřáby, již nejsou nutné. Přemýšlíte o koupi mobilního jeřábu? Rádi Vám nezávazně nabídneme nový nebo použitý jeřáb dle Vašich představ. Nebo si chcete pronajmout jeřáb Pick & Carry pro vaše použití? Jednoduše kontaktujte naše kontaktní osoby

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.

  • Endlich eine gute Adresse!

    Unser "Alter" braucht dringend ein bisschen Pflege und Wartung. Ruf gleich an bei euch.

  • Interessanter Artikel

    Ich wusste bisher nicht, wohin mit meinem Kran, danke für die hervorragende Beratung am Telefon.

Odpovídající položky