XXL sklo s hmotností přes 1 800 kg na savce

Pronájem mini jeřábu a vakuové savky v Erlangenu

Montáž s mini jeřábem a přísavkou v Erlangenu, Forcheimu, Herzogenaurachu, Tennenlohe, Baiersdorfu, Heroldsbergu do Emskirchenu!

Živě ze staveniště: Strojník Gerhard je přímo na místě v Erlangenu a stará se o provoz venkovních savek a malých jeřábů. Cílem je bezpečně přesunout sklo o hmotnosti 1 800 kg. Zde je vyžadována přesnost a citlivost – jak pro stroj, tak pro jeřábníka. Máme oba v Uplifteru. I zde byla klientem sklářská společnost, která se spoléhá na dovednosti a spolehlivost Uplifteru. 

Ušetřete čas, peníze a především pracovní sílu! Pronajměte si nebo kupte mini jeřáby, vakuové savky a manipulátory u uplifteru. Nechte si od našich odborníků udělat nabídku – na vyžádání s operátorem nebo bez něj! 

Potřebujete radu při plánování akce?

Promluvte si s námi! Používáme pro vás po celé Evropě a na požádání dokonce přivezeme stroje k vašim dveřím - také s odborným personálem! V Uplifter najdete mnoho užitečných montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit od nás v Erlangenu a okolí. Použijte náš formulář kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Erlangen a okolí. 

Pro montáž skla v interiéru i exteriéru máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo náš Glassworker, se kterým je montáž těžkých skleněných tabulí a panelů hračkou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, pak okamžitě do Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky již více než 20 let. 

 

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.