Údržbářské práce s mini jeřábem v průmyslu

Pronájem mini jeřábu v Schwandorf

Montáž s mini jeřábem ve Schwandorfu, Ambergu, Burglengenfeldu, Teublitzu, Schwarzenfeldu nebo Nittenau!

Ušetřete čas, peníze a pracovní sílu hned teď! Pronajměte si nebo kupte mini jeřáby od společnosti MAEDA ve společnosti Uplifter. Nechte si od našich odborníků udělat nezávaznou nabídku – ať už s operátorem nebo bez něj!

Potřebuejete pomoc při plánování akce nebo technickou radu?

Žádný problém pro nás! Promluvte si s námi! Používáme pro vás po celé Evropě a na požádání vám stroje přivezeme až k vašim dveřím – také s odborným personálem! V Uplifter najdete mnoho užitečných montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit od nás ve Schwandorfu a okolí.

Nejen venkovní práce jsou naší silnou stránkou! Naší specialitou jsou i stísněné prostory a vnitřní práce v těch nejmenších prostorech. Ať už se jedná o soukromé budovy, shellové budovy, průmyslové haly nebo firemní prostory - vždy se můžete spolehnout na Uplifter. Naše současné zadání nás zavedlo do Schwandorfu – údržbářské práce v průmyslových halách společnosti Nabaltec AG. Naše mini jeřáby byly používány různými způsoby a prováděly všechny zvedací úkoly k plné spokojenosti.

Použijte náš formulář Kontakt nebo si osobně promluvte s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Schwandorf a okolí.

Mobilní jeřáby jsou příliš těžké, příliš velké nebo dokonce příliš drahé pro vaši práci?! Pokud hledáte malý, kompaktní, obratný a výkonný mini jeřáb – pak jsme přesně tím pravým partnerem pro obchod. Pro montáž skla uvnitř i venku máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo náš mobilní Glassworker,  s nimiž je montáž těžkých skleněných tabulí a desek dětskou hrou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, pak okamžitě do Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky již více než 20 let.

 

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.