údržba v provozu pomocí minijeřábu

Pronájem minijeřábu v Würzburg

Montážní nebo nákladní doprava se savkou a minijeřábem ve Würzburgu, Wertheimu, Schweinfurtu, Kitzingenu, Offenheimu nebo Karlstadtu!

Ušetřete čas, peníze a pracovní sílu hned teď! Pronajměte si nebo kupte od Uplifter minijeřáby od MAEDA - nové nebo použité. Nechte si od našich odborníků udělat nezávaznou nabídku – ať už s operátorem nebo bez něj! Zde můžete vidět úžasné nasazení jeřábníka Gerharda ve Würzburgu. S mini jeřábem MC 405 pracoval v interiéru průmyslové haly. Mimochodem, tento pronájem jeřábu může být provozován buď s naftou nebo elektricky.  

Tento malý jeřáb MAEDA přesvědčí na každém staveništi, během montážních prací a pro vnitřní údržbu. Různá zatížení, jako jsou ocelové konstrukce a strojní součásti, lze přesouvat pouze jedním strojem.

Potřebujete pomoci s plánováním akce nebo technickou radou?

Žádný problém pro nás! Promluvte si s námi! Používáme pro vás po celé Evropě a na požádání vám stroje přivezeme až k vašim dveřím – také s odborným personálem! V Uplifter najdete mnoho užitečných montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit od nás ve Würzburgu a okolí.

Použijte náš formulář Kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Würzburg a okolí.

Hledáte malý, kompaktní, manévrovatelný a výkonný mini jeřáb? Pak jsme přesně tím pravým partnerem pro obchod. Pro montáž skla v interiéru i exteriéru máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo našeho mobilní Glassworkery, se kterými je montáž těžkých skleněných tabulí a panelů hračkou.  Kdykoli dojde na nákup nebo pronájem zařízení pro montáž skla, okamžitě uplifter! Jsme vaším kompetentním výrobcem zvedací a vakuové techniky již více než 20 let.

 

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.

  • Cooler Einsatz, Gerhard!

    Tolle Arbeit, Uplifter Monteure haben's einfach drauf!