Skvělá práce s mini jeřábem a vakuovou přísavkou

Minijeřáb a savky k pronájmu ve Schwerinu

Montáž s mini jeřábem a skleněným vysavačem ve Schwerinu, podél Baltského a Severního moře, od Brém, Hamburku, Lübecku, Rostocku po Neubrandenburg!

Mini jeřáb v zoo ve Schwerinu! Vysokozdvižný provoz s mini jeřábem MAEDA a sacím systémem pro venkovní použití v zoo Schwerin. Lví výběh byl vybaven novou skleněnou tabulí s hrdou hmotností přes 1 600 kg. Díky venkovním vysavačům a zvedacímu malému jeřábu byla práce provedena rychle a bezpečně a lvi se mohli bez prodlení vrátit zpět do svého výběhu. 

Ušetřete čas, peníze a především pracovní sílu! Pronajměte si nebo kupte mini jeřáby, přísavky a manipulátory u uplifteru. Nechte si od našich odborníků udělat nabídku – na vyžádání s operátorem nebo bez něj! 

Potřebujete technickou radu nebo pomoc s plánováním akce?

Promluvte si s námi! Používáme pro vás po celé Evropě a na požádání dokonce přivezeme stroje k vašim dveřím - také s odborným personálem! Na Uplifter najdete mnoho užitečných skleněných montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit od nás ve Schwerinu a okolí. Použijte náš formulář kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Schwerin a okolí. 

Pro montáž skla v interiéru i exteriéru máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo náš Glassworker, se kterým je montáž těžkých skleněných tabulí a panelů hračkou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, pak okamžitě do Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky již více než 20 let. 

 

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.