Rozsáhlé využití technologie Uplifter v NKP Bonn

Pronájem Glassworkeru v Bonnu

Montáž s manipulátorem v Bonnu, Beuelu, Bornheimu, Brühlu, Euskirchenu, Troisdorfu, Siegburgu nebo Königswinteru!

Zpráva o staveništi z náměstí New Chancellor Square v Bonnu: věci na staveništi postupují rychle! Přímo uprostřed toho všeho – GW 1125. Nepostradatelný pomocník s širokou škálou možných aplikací. Přesvědčte se sami pomocí aktuálních obrázků živě z místa použití.

Pronajměte si nebo kupte skleněné zvedací zařízení Uplifter a dopravní řešení a ušetřete čas, peníze a pracovní sílu. Nechte si od našich profesionálů v oblasti prodeje a pronájmu udělat nezávaznou nabídku!

Potřebujete technickou radu nebo pomoc s plánováním zdrojů?

Žádný problém! Promluvte si s námi! Používáme se po celé Evropě a na požádání můžeme dokonce přivézt stroje k vašim dveřím - s obsluhou na vyžádání! Na Uplifter najdete mnoho montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit levně od nás v Bonnu a okolí.

Použijte náš formulář Kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Bonn a okolí. Pro montáž skla v interiéru i exteriéru máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo manipulátor, se kterým je montáž těžkých skleněných tabulí a panelů hračkou.  Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního montážního zařízení pro sklo, kov nebo jiné hladké povrchy, pak jděte přímo na Uplifter - vašeho kompetentního partnera pro zvedací a vakuovou techniku s know-how více než 20 let zkušeností.

tagy: Glassworker
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.

  • Immer wieder spannend

    Fahre da öfters vorbei, immer wieder sehr spannend, was da gerade so alles gearbeitet wird.