Renovace a renovace v Darmstadtu

Pronájem vakuových přísavek v Darmstadtu

Probíhají renovační práce a renovace budov? Zejména pokud jde o památkově chráněné budovy, kostely a další budovy, je při výměně oken vyžadován zvláštní takt. Pokud je také nedostatek personálu kvůli nedostatku kvalifikovaných pracovníků, jeřáby a vakuová zařízení se na staveništi stávají ještě nepostradatelnějšími. Provoz se savkami v Darmstadtu, , Pfungstadt, Weiterstadt, Groß-Gerau, Langen a celé Hesensko si samozřejmě můžete také rezervovat u zkušeného montéra! Velký pronájem jeřábů a další vybavení pro zvedání skla a přepravu nákladů jsou k dispozici k pronájmu u uplifteru. Zeptejte se nás na váš nezávazný projekt! 

Živě ze staveniště: Strojník a jeřábník Timo je přímo na místě v Mathildenhöhe Darmstadt, který již byl zapsán na seznam světového dědictví UNESCO. Pro tuto aplikaci se zcela spoléhali na vakuovou technologii od uplifteru. S přísavkou UPG450 bylo možné bezpečně přesouvat všechny tabule.   

Ušetřete čas, peníze a pracovní sílu! Pronajměte si nebo kupte minijeřáby, vakuové přísavky a manipulátory. Nechte odborníky Uplifter učinit vám nabídku - na vyžádání s operátorem nebo bez něj! 

Potřebujete technickou radu nebo pomoc s plánováním akce?

Promluvte si s námi! Používáme pro vás po celém světě a na požádání můžeme dokonce přinést zařízení k vašim dveřím - také s montérem nebo operátorem! V Uplifter najdete také užitečná skleněná montážní zařízení, která si můžete pronajmout nebo koupit od nás v Darmstadtu a okolí. Použijte náš formulář Kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Darmstadt a celé Hesensko. 

Ať už montáž skla uvnitř nebo venku, máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo Glassworkerem, se kterým je montáž těžkých skleněných tabulí a dalších prvků hračkou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitních zařízení pro montáž skla a přepravníků skla, je nejlepší jít přímo na Uplifter - vašeho kompetentního výrobce standardních a speciálních řešení ve zvedací a vakuové technice. Již více než 20 let. 

 

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.

  • Interessante Baustelle

    Denkmalgeschützte Bauten haben immer besondere Anforderungen. Klasse Arbeit.