Použití minijeřábu v průmyslové hale

Minijeřáb Maeda MK1033 dostal příležitost předvést všechny své dovednosti v průmyslových halách známé firmy zabývající se izolačními technologiemi společně s vakuovým přístrojem UPG450. Díky praktickému kloubovému výložníku může tento jeřáb pracovat bez omezení i při extrémně nízkých výškách místnosti. Nosnost až 995 kg není pro tento pásový jeřáb žádnou překážkou.V elektrickém režimu dosahuje tento pavoučí jeřáb 0 % emisí a lze jej bez váhání provozovat i v uzavřených místnostech. Nepříjemné šmouhy a stopy po pneumatikách a pásech na průmyslových betonových a halových podlahách jsou minulostí - jednoduše si objednejte bílé pásy pro vnitřní použití!

UPG450 je vakuový přístroj speciálně navržený pro dlouhé úzké skleněné prvky a další materiály. Skutečný specialista ve svém oboru. Vakuová přísavka UPG450 byla na této akci zcela přesvědčivá při nasávání různých izolačních desek i sendvičových panelů.

Ať už se jedná o minijeřáb, zvedák skla, zasklívací robot nebo jeřáb Pick & Carry – zvedání a přeprava pomocí strojů od Uplifteru značně usnadňuje práci a šetří čas a pracovní sílu. Zákazníci z nejrůznějších průmyslových odvětví spoléhají na technologii Uplifter již více než 20 let: ať už v nemocnicích, v pohřebních ústavech nebo na hřbitovech – i tam jsme s našimi stroji pravidelně využíváni. Kromě klasiky jako jsou dveře, okna a podlahy pomáhají stroje Uplifter také s přepravou kameniva, bojlerů nebo tepelných čerpadel. Naše minijeřáby se dokonce používají v lodní dopravě.

Už jste věděli? Jak je známo, to nejlepší je nakonec: přísavné talíře u vakuových přístrojů Uplifter neobsahují silikon a nezanechávají téměř žádné stopy na skle, kovu, laku nebo jiných citlivých materiálech. Dokonce i speciální plastové vrchní vrstvy, polyesterové barvy, PET nebo nerezové povlaky zůstávají bez stop.

Užijte si výhody, jako je úspora času, snadná manipulace a mnoho dalšího. Nechte si hned poradit. Nezávazně. Tým Uplifter se těší na váš hovor nebo zprávu.

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.