Portálové jeřábové práce ve Feuchtwangenu u Norimberku

Pronájem mini jeřábu v Norimberk

Montáž s mini jeřábem v Norimberku, Feuchtwangenu, Fürthu, Schwabachu, Erlangenu, Lauf an der Pegnitz, Feuchtu, Rothu, Herzogenaurachu a Hilpoltsteinu.

Nejen venkovní práce jsou naší silnou stránkou! Naší specialitou jsou i stísněné prostory a vnitřní práce v těch nejmenších prostorech. Ať už se jedná o soukromé budovy, shellové budovy, průmyslové haly nebo firemní prostory - vždy se můžete spolehnout na Uplifter. Naše současné zadání nás zavedlo do Feuchtwangenu – portálové jeřábové práce ve firemní hale. Ať už se jedná o náročné nakládací práce, montáž, tunelové operace, údržbu strojů nebo práci v průmyslových halách – kdykoli je vyžadována manévrovatelnost, citlivost a určité know-how, pak je Uplifter tím pravým místem pro vás.

  • 20 let zkušeností
  • Prodej nových i použitých strojů
  • celostátní pronájem

VŠE Z JEDNOHO ZDROJE! Vývoj • Výroba • Prodej • Pronájem • Servis 

Ušetřete čas, peníze a pracovní sílu hned teď! Pronajměte si nebo kupte mini jeřáby od společnosti MAEDA ve společnosti Uplifter. Nechte naše odborníky, aby vám připravili nezávaznou nabídku – s operátorem i bez něj!

Potřebujete pomoci s plánováním akce nebo technickou radou??

Žádný problém pro nás! Promluvte si s námi! Používáme pro vás po celé Evropě a na požádání vám stroje přivezeme až k vašim dveřím – také s obsluhou! Na Uplifter najdete mnoho užitečných skleněných montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit od nás v Norimberku a okolí.

Použijte náš formulář Kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Norimberk a okolí.

Mobilní jeřáby jsou příliš těžké, příliš velké nebo dokonce příliš drahé pro vaši práci?! Pokud hledáte malý, kompaktní, obratný a výkonný mini jeřáb – pak jsme přesně tím pravým partnerem pro obchod. Pro montáž skla uvnitř i venku máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo náš mobilní Glassworker, s nimiž je montáž těžkých skleněných tabulí a desek dětskou hrou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, pak okamžitě do Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky již více než 20 let.

 

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.

  • Toller Einsatz, Lob an den Kranführer

    Bitte mehr Einsätze im Innenraum zeigen! Toll, was da alles möglich ist. Sehr gute Arbeit und ein toller Kran.

  • Schon öfters gemietet, passt!

    Beratung, Kranfahrer, Zuverlässigkeit, alles perfekt.