Pokládka podlahových panelů na balkon v rekordním čase

Čas jsou peníze – a dokončení balkonů v prvním patře nadrozměrnými terasovými deskami by mělo být provedeno co nejrychleji. Na doporučení výrobce panelů (DÍKY firmě Mehlhose!) se firma zabývající kovovými konstrukcemi obrátila na Uplifter s tímto speciálním požadavkem: XXL balkónové panely z betonu o váze kolem 360 kilogramů je nutné zvednout k pokládce do 1. patra – a spěchá to. Navíc se jedná o první etapu tohoto pokládání desek a dosud neexistují žádné zkušenosti či empirické hodnoty, jak se koncept montáže osvědčí.

 

Jak to řeší Uplifter?  

Obchodní zástupce René a montér Marc pracují ruku v ruce na ŘEŠENÍ: zde se dlouholeté zkušenosti na stavbě snoubí s odpovídajícím know-how o našich strojích a technice.

Desky se musí zvednout ze zahrady na balkon v 1. patře. Bezpochyby bude použit minijeřáb MAEDA MK1033 s kloubovým výložníkem. A kde se ztrácí nejvíce času? Tam, kde musíte umístit každou jednotlivou desku (a ty nejsou při hmotnosti 360 kg zrovna lehké) a připevnit úvazy. Teprve poté můžete panel zvednout, opět povolit úvazy a panel položit (ručně, nebo pomocným zařízením). Předpokládaná doba trvání: přibližně 17 hodin.

Uplifter to samozřejmě dokáže rychleji! Mnohem rychleji. Jsme inovativní specialisté řešení pro všechny zdvihací úkoly s více než 20 lety zkušeností v oboru. Naše vysoká kompetentnost je patrná i v tomto zadání v Essenu: minijeřáb je vybaven vakuovým zvedacím zařízením Uplifter namísto hák s úvazy. První test: speciálně použité pryžové talíře na přísavce UPG600 fungují perfektně. Tlak je na desku rozložen rovnoměrně, sací výkon zůstává konstantní a na povrchu desky nezůstávají ani žádné otisky. Díky dvojitému zabezpečení je savka UPG600 schválena pro zvedání břemen nad 2 metry, protože u nás platí: bezpečnost na staveništi je pro nás obzvláště důležitá!

Balkonové podlahové panely Balkodur E s drenážním systémem jsou dodávány na paletách. Díky montážnímu konceptu Uplifter lze nyní stojací podlahové panely nasát pomocí vakuového přístroje, zvednout na balkon a okamžitě položit v jediném kroku. To šetří čas a pracovní sílu! Práce byla dokončena během jediného pracovního dne a všechny prvky zůstaly nepoškozeny. Více než dvakrát rychleji! Úspora času: ze 17 hodin na 8 hodin! Náš zákazník byl velmi ohromen a tak nadšený, že rovnou objednal další etapu prací – tentokrát ve druhém patře! Tak to u Uplifteru funguje. Spokojení zákazníci, nejmodernější technologie a nepřekonatelný tým!

 

Ze 100% podařená premiéra 

Díky tomuto individuálně navrženému montážnímu řešení s vakuovou a zvedací technologií Uplifter byla první stavební fáze úspěšně provedena v rekordním čase!

Máte podobný projekt, nebo úplně jiný požadavek? Kontaktujte naše odborné poradce a najdeme ŘEŠENÍ! Bez ohledu na to, zda si chcete pronajmout zařízení z našeho strojového parku nebo koupit nové zařízení, Uplifter má kvalitu, kterou hledáte! Pobočky Uplifter nenajdete jen v Praze, ale jsme k dispozici po celé republice.

 

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.