Nouzová situace v tunelu - stavba stojí! Oprava jeřábu v hloubce 50 metrů.

Telefonát z Prahy (CZ) do hlavní dílny Uplifter v Gutenecku:

Na telefonu je význámá firma, jednička ve výstavbě německých dopravních cest. Uprostřed Prahy, v hloubce více než 50 metrů, se budují tunelové systémy pro novou stanici metra a mobilní jeřáb VALLA 250E se zde používá pro širokou škálu zvedacích prací v tunelu. Nepostradatelný stroj v současné fázi stavby. Nyní je však stavba zastavená, protože mobilní jeřáb potřebuje odbornou údržbu a opravu – a to co nejrychleji. Čas jsou peníze. Prostoje na stavbě jsou velkou nepříjemností a proto je Uplifter téměř ihned na místě! Náš mobilní servisní tým okamžitě vyráží do sousední České republiky. Co nejrychlejší oprava autojeřábu? Samozřejmě na místě a přímo v tunelu v hloubce více než 50 metrů. Servisní technik zvedáku Patrik je rychle na místě, přímo v centru Prahy a používá nákladní výtah - jak je pro dělníky na stavbě tunelu obvyklé - pod centrem Prahy do tunelového systému. I když jsou servisní technici Uplifter často povoláni k opravám strojů v podzemí a v hornictví, zde šlo o speciální úkol s adrenalinovým nakopnutím.

Zkušenosti se vyplatí! Uplifter je již řadu let servisním a prodejním partnerem italského výrobce jeřábů VALLA. Servisní technici Uplifter znají mobilní jeřáby a jejich vnitřní fungování ze všech stran. Proto si náš servisní technik mohl objednat potřebné díly předem ze skladu a provést všechny údržbářské a opravárenské práce rychle a spolehlivě – dokonce i v hloubce více než 50 metrů. Pracovníci stavby tunelu dostali velmi podrobné pokyny k obsluze autojeřábu a první zdvih byl proveden pod odbornou kontrolou. Elektrický jeřáb se v současné době používá ke spouštění rypadla pro ražbu tunelů.

Servis, opravy a údržba pro všechny typy jeřábů, včetně starších strojů - u Uplifter získáte ty nejlepší služby za férový poměr ceny a výkonu. Rychlé a spolehlivé.

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.