Namontujte extra velké skleněné prvky pomocí vahadlové traverzy se savkou

Pronájem mini jeřábu a převisu v Darmstadtu

Montáž s mini jeřábem a vahadlem v Darmstadtu, Langenu, Rodgau, Pfungstadtu, Erzhausenu, Weiterstadtu, Groß-Gerau, Bensheimu do Rödermarku a Rüsselsheimu am Main. Pronájem mini jeřábů, vakuových zvedáků a dopravních pomůcek po celém Hesensku!

700 kilogramů a délka přes 7 metrů – skleněné tabule a okenní prvky ve formátu XXL jsou v módě, stejně jako v případě této aplikace v Hesensku. Nároky na vybavení a montéry jsou vysoké. Rychlá a snadná instalace je možná s vahadlem a savkou DSMH2 1200: zvedá břemena až 1 200 kg, ať už svisle nebo vodorovně. 

Od vakuových zvedáků pro venkovní použití po malý jeřáb: my v Uplifter jsme vaším správným partnerem, pokud jde o zvedání a přemísťování břemen.

Neváhejte! Od nynějška ušetřete čas, peníze a především pracovní sílu! Pronajměte si nebo kupte pásové jeřáby, mini jeřáby, vakuové přísavky a manipulátory od společnosti Uplifter. Nechte si od našich odborníků udělat nabídku – na vyžádání s operátorem nebo bez něj! 

Potřebujete radu při plánování akce?

Promluvte si s námi! Pracujeme pro vás po celé Evropě a na požádání dokonce přivezeme stroje k vašim dveřím - také s odborným personálem! V Uplifter najdete mnoho užitečných skleněných montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit od nás v Hesensku a okolí. Použijte náš formulář Kontakt nebo si osobně promluvte s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Darmstadt a okolí. 

Pro montáž skla v interiéru i exteriéru máme k dispozici perfektní mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo naše mobilní Glassworkery, se kterými je montáž těžkých skleněných tabulí a materiálu panelů hračkou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, přejděte přímo na Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky v Německu. 

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.