Minijeřáby Uplifter prodávané po celé Evropě

S více než 20 lety zkušeností je Uplifter průkopníkem a specialistou v oblasti minijeřábů! S německou premiérou v září 2022 a s ní spojenou exkluzivní prezentací minijeřábů Uplifter SPT přináší společnost revoluci na trhu jeřábů. Hodnota za peníze, kvalita produktu a kompaktní design jsou přesvědčivé. Nízká vlastní hmotnost, praktické rozměry a nosnost až 10 tun stanovují standardy. Kompaktní minijeřáby v barvách firmy Uplifter červené a antracitové již zaujaly mnoho zájemců a vyvolaly obrovskou vlnu poptávky - ihned po uvedení produktu na trh!. Uplifter ví, jaké požadavky musí dnešní minijeřáb splňovat a které vlastnosti nesmírně usnadňují práci jeřábníků.

 

Čím jsou tyto minijeřáby tak výjimečné?

Minijeřáby Uplifter SPT299, Uplifter SPT499 a Uplifter SPT1009 jsou ihned dostupné a prodává je Uplifter téměř po celé Evropě! Mini pásové jeřáby z řady Uplifter SPT mají instalované výhradně kvalitní komponenty z Evropy, což charakterizuje vysokou kvalitu a odolnost těchto strojů.

 

Kompaktní silák

Jedinečné na trhu: jeřáb s Uplifter SPT299 díky sofistikované koncepci výsuvu ramene pracuje jeřáb lépe než většina jiných značek i v prostorách s nízkou světlou výškou a je proto mimořádně vhodný i pro nízké výšky stropů ve spojení s vakuovými zvedáky.

S masivní nosností 2 950 kg přesvědčí Uplifter SPT299 ideálním poměrem výkonu a hmotnosti. Se svým štíhlým tělem a šířkou 900 mm jej lze použít v oblastech, které jsou pro běžné jeřáby nepřístupné. Uplifter SPT299 je k dispozici obzvláště rychle: krátké dodací lhůty – po celé Evropě z jednoho zdroje! V ceně: rozsáhlé funkce jsou zahrnuty již ve standardní výbavě a nezpůsobí vám žádné skryté dodatečné náklady. Využijte dnes bezkonkurenční ceny, aniž byste dělali kompromisy ve výbavě a kvalitě. Naopak: Získáte větší nosnost a výbavu než srovnatelné modely – a to za férovou a dostupnou cenu.

Díky své nízké hmotnosti pouze 2,55 t lze tento pásový minijeřáb postavit i na podhledy a je tak ideální pro použití při stavbě fasád. Praktický hybridní pohon je již součástí standardní verze pro ještě větší flexibilitu při práci v průmyslu i řemesle. Je poháněn silným dieselovým motorem nebo napájecím kabelem / 380 V 4-fázový a je téměř bezhlučný a bez emisí. Všechny funkce lze ovládat pomocí rádiového dálkového ovládání, což usnadňuje práci jeřábníka i montérů. Intuitivní, snadná obsluha, která není náchylná k chybám a je proto předurčena i k výpůjčkám zařízení. Tento pavoučí jeřáb dosahuje neuvěřitelné pracovní výšky 9,5 m (s výložníkem i přes 12,5 m) se stoupavostí 20° nebo 36%.

 

Všestranný pro každou situaci

4 000 kg + 1 000 kg nosnost = 5 000 kg nosnost! Uplifter SPT499 zvedne o 1 000 kg více, než srovnatelné modely v této třídě! Kompaktní a levný minijeřáb, který dokáže držet krok i s těmi velkými.

Uplifter SPT499 je výkonný minijeřáb ze série UPC. S nosností neuvěřitelných 5000 kg v této třídě srovnatelný model nenajdete. Minijeřáb Uplifter SPT499 má navíc maximální pracovní výšku 17,5 m, kterou lze dokonce pomocí nástavce zvýšit až na 22,0 m. Přesvědčuje také kompaktní provedení, úzká průjezdná šířka 1,4 m, průjezdná výška 2,0 m, velmi dobrá stoupavost 20° nebo 36° a nízká vlastní hmotnost pouhých 6,2 t.

Minijeřáb Uplifter SPT499 je k dispozici obzvláště rychle: krátké dodací lhůty – po celé Evropě z jednoho zdroje! V ceně: rozsáhlé funkce jsou již obsaženy ve standardní výbavě; 100% výkon, žádné další náklady. Využijte nejlepší ceny, plné výbavy a nejvyšší kvality.

Praktický hybridní pohon je součástí standardní verze, pro ještě větší flexibilitu při práci v průmyslu a řemesle. Je poháněn silným dieselovým motorem nebo napájecím kabelem / 380 V 4-fázový, se kterým pracuje téměř tiše a bez emisí. Praktické příslušenství jako je hydraulický nebo ruční výložník, bílé pásy, podložky patek atd. lze kdykoli dokoupit nebo dovybavit

 

Pro opravdu těžké úkoly

Minijeřáb Uplifter SPT1009 je nejsilnější ve své třídě s nosností 10 000 kg. V přímém srovnání s jinými značkami zvedne Uplifter SPT1009 i o 2 tuny více!

Uplifter SPT1009 je nejvýkonnější minijeřáb v řadě UPC. S neuvěřitelnou nosností 10 000 kg je nesporným lídrem mezi pásovými minijeřáby. Minijeřáb Uplifter SPT1009 má navíc maximální pracovní výšku 20,2 m, kterou lze dokonce pomocí nástvace zvýšit až na 25,0 m.

Minijeřáb Uplifter SPT1009 je k dispozici obzvláště rychle: krátké dodací lhůty – po celé Evropě z jednoho zdroje! Rozsáhlé funkce jsou zahrnuty již ve standardní výbavě: maximální výkon, žádné dodatečné náklady. Využijte bezkonkurenční ceny s plnou výbavou té nejvyšší kvality.

Praktický hybridní pohon umožňuje ještě flexibilnější práci v průmyslu a řemesle. Je poháněn silným dieselovým motorem nebo napájecím kabelem / 380 V 4-fázový, se kterým pracuje téměř tiše a bez emisí. Praktické příslušenství jako je hydraulický nebo ruční nástavec, bílé pásy, podložky pod patky, box na nářadí atd. lze kdykoli dokoupit nebo dovybavit.

Minijeřáby z řady Uplifter SPT mají osazeny výhtadně kvalitní komponenty z Evropy, což charakterizuje vysokou kvalitu a odolnost těchto strojů. To zajišťuje také rychlou dostupnost náhradních dílů. S Uplifterem máte svého kompetentního servisního partnera pro minijeřáby, mobilní jeřáby, vakuovou techniku a Glassworkery přímo na místě! Můžete také přivést značky jako MAEDA, UNIC, VALLA atd. do jednoho z našich míst za účelem servisu, opravy a údržby. Máme odborné znalosti a dlouholeté know-how k tomu, abychom vaše stroje znovu připravili pro další použití.

Máte dotazy k naší zcela nové řadě jeřábů nebo k jinému produktu? Vaši konzultanti Uplifter pro zdvihací a vakuovou techniku vám rádi pomohou. Domluvte si schůzku hned teď.

 

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.