MAEDA minijeřáb a Uplifter Glassworker: Týmová práce

Stroje: minijeřáb MC405 a Glassworker GW1125 - najati s obsluhou od Uplifteru

Úkol: manipulace skel 4000 x 2500 mm s 780 kg, 1000 x 2500 mm s 200 kg

Požadavek: přemístění do 1. patra s prostorem pro osazení pouhý 1cm.

Montér Gerhard přistupuje k této práci uváženým a velmi zkušeným způsobem. S minijeřábem Maeda MC405, mimochodem nejvýkonnějším malým jeřábem v řadě MC, nejprve zvedne Uplifter Glassworker GW1125 otvorem na terasu do prvního patra. Následuje stojan se skly. Změna místa: z minijeřábu pčesun do horního patra. Gerhard sám přebírá obsluhu Glassworkeru, zde je nutný absolutní instinkt, aby bylo toto pevné zasklení provedeno v pořádku. Nahoře a dole je maximálně jen 1 cm mezera. To je velmi obtížné. Sklo se pomalu pohybuje tam a zpět - a HOP - je protažen skrz. RESPEKT k tomuto výkonu. Operátoři strojů Uplifter čelí profesionálně každé výzvě! Bez ohledu na to, zda si pronajímáte jeřáb na velké staveniště na několik měsíců nebo na jednodenní projekt, půjčovna Uplifter je dobře vybavena pro všechny zvedací úkoly. Nechte si nezávazně poradit od našeho kompetentního týmu půjčovny.

Jsme vám k dispozici po celé Evropě a na přání přivezeme stroje přímo na stavbu – i s obsluhou! U Uplifteru najdete inovativní zařízení na montáž skel, které si můžete pronajmout nebo zakoupit u nás v Praze I po celém Česku. Použijte náš kontaktní formulář nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER. Uplifter - váš kompetentní výrobce zdvihací a vakuové techniky již více než 20 let.

To nejlepší z 20 let zkušeností je v našem největším a nejvýkonnějším Glassworkeru. Zdvihnout 1125 kg zde není žádný problém. Břemena lze zvedat až do výšky 4,55 metru. Rychloupínací zařízení lze rychle a efektivně použít bez nářadí a vakuový kříž může být lehce vyměněn za naviják, nebo vidle.

Nejdůležitější FAKTA o GW1125:

  • hydraulické podpěry zdvojnásobují nosnost při použití
  • optické senzory zabraňují pádu z podlahy, říms a schodů
  • vakuový kříž lze rychle demontovat a použít samostatně pomocí sklopného adaptéru

Uplifter vyvíjí a vyrábí stroje, které vám usnadní práci! Inovace se snoubí se zkušenostmi a přínosem pro zákazníky.

TIP: Použijte GW1125 s navijákem k samostatnému použití vakuového kříže s volitelnou naklápěcí jednotkou. Přísavku UPG1200 lze použít i samostatně. Máte ještě dotazy k tomuto zařízení – jedinečnému na trhu? Neváhejte a oslovte naše kontaktní osoby.

Uplifter – vše z jedné ruky. Věděli jste, že jsme úspěšní i ve stavbě speciálních strojů? Rádi vyvineme i vaše individuální  zvedací řešení  – pro řemeslníky i průmysl. Zeptejte se nezávazně našeho inovativního vývojového a konstrukčního týmu a úspěšně investujte do vlastní budoucnosti.

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.