Hydraulický nástavec výložníku jeřábu Fly-Jib

Díky Fly-Jibu lze pracovní výšku minijeřábu SPT299 zvýšit například z 9,7 na neuvěřitelných 14,5 metru. To je téměř o 5 metrů větší dosah! Instalací hydraulického nástavce výložníku se ze standardního jeřábu v několika jednoduchých krocích stane univerzální kloubový jeřáb – analogický s minijeřábem Maeda MK1033. Jeřáb SPT však boduje dalšími vlastnostmi: vyšší nosností a dosahem – a to je možná rozhodující výhoda pro vás a vaši společnost, která je rozhodující pro rychlou a hospodárnou realizaci projektu. Ohybnost výložníku enormně zvyšuje flexibilitu a rozmanitost možného použití – i za obtížných podmínek. Mimochodem, práce s naklopitelným hydraulickým výložníkem je také obzvláště oblíbená pod balkóny a parapety nebo za lešením. Najíždění a zvedání břemen přes střechy domů nebo jiné překážky až do výšky 14,5 metru je stejně snadné díky integrovanému vedení lana s jednoduchým navíjením. Dokonce i čtvrté patro budovy s více stranami nebo výškové budovy je stále snadno dostupné. Bez ohledu na to, zda se jedná o střešní krytinu, panely nebo podobné prvky, všechny materiály lze rychle a snadno dopravit na požadované místo stavby.

Tip: Zeptejte se na další příslušenství, jako jsou vakuové manipulátory Uplifter a přísavky na sklo!

Vzhledem k tomu, že Fly-Jib lze ovládat dálkovým ovládáním, je možné pracovat pohodlně, bezpečně a především s naprostou přesností; obsluha nemusí stát na jednom místě nebo v bezprostřední blízkosti jeřábu, ale může si z různých úhlů vybrat tu nejlepší polohu pro manipulaci břemene nebo jeho složení. Všechny ostatní funkce, jako je jízda a obsluha jeřábu, lze ovládat také pomocí bezdrátového dálkového ovládání minijeřábu.

Pokud není hydraulický výložník dočasně potřeba, lze jej uložit na stranu minijeřábu, aby se ušetřilo místo, a v případě potřeby jej znovu sestavit. Samozřejmostí je jednoduchá montáž, ke které je zapotřebí pouze jedna osoba! Pro snížení celkové hmotnosti jeřábu je možné výložník kdykoliv kompletně demontovat. Díky lehké konstrukci lze minijeřáb použít i pro práce na podhledech nebo střechách.

Nemusíte se starat ani o přepravu jeřábu z místa na místo. Vlastní hmotnost jeřábu byla optimalizována tak, aby mohl být přepravován v otevřeném přívěsu. I zde může Uplifter doporučit vhodné modely přívěsů. Kontaktujte nás.

Pokud tedy hledáte multifunkční jeřáb, který pokrývá téměř všechny oblasti použití, kontaktujte Uplifter! A mezitím se můžete na našich webových stránkách dozvědět více o kompletní řadě jeřábů Uplifter SPT.

TOP oblasti použití SPT299 s Fly-Jibem:

• instalace oken přes balkon

• práce za lešením

Využijte výrazně více možností uplatnění díky Fly-Jibu! Požádejte si již nyní o nezávaznou konzultaci. Specialisté na jeřáby Uplifter vám rádi pomohou.

Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.