Co má Glassworker společného s paddle tenisem?

Pronájem Glassworkeru v Kolíně nad Rýnem

Montáž s manipulátorem v Kolíně nad Rýnem, Ehrenfeldu, Lindenthalu, Mülheimu, Bergisch-Gladbachu, Nippesu nebo Zollstocku!

Uplifter udává trendy. V popředí: Glassworker GW425 při výstavbě nového paddle tenisového kurtu na RheinEnergieSTADION 1. FC Kolín nad Rýnem. Paddle tenis – trendový sport na přiblížení: soupeř v dohledu, stěna vzadu, partner na boku. Paddle tenis se hraje v kleci ze skla a drátěného pletiva. Stěny vymezují hrací pole a jsou součástí hry. Výsledkem jsou dlouhé výměny míčů a trvalá zábava. K instalaci klece byl aktivně použit GW 425.

Pronajměte si nebo kupte zvedací zařízení Uplifter a dopravní pomůcky a ušetřete čas, peníze a pracovní sílu. Nechte si od našich profesionálů v oblasti prodeje a pronájmu udělat nezávaznou nabídku!

Potřebujete technickou radu nebo pomoc s plánováním akce??

Žádný problém! Promluvte si s námi! Používáme je po celé Evropě a stroje dokonce přivezeme až k vám – na vyžádání u odborného personálu! Na Uplifter najdete mnoho montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit levně od nás v Kolíně nad Rýnem a okolí.

Použijte nyní náš formulář Kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Kolín nad Rýnem a okolí. Pro montáž skla uvnitř i venku máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo náš mobilní Glassworker, s nímž je montáž těžkých skleněných tabulí a desek dětskou hrou. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, jděte přímo na Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky již více než 20 let.

tagy: Glassworker
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.