600 kg těžké sklo "provlečené"

Pronájem mini jeřábu ve Weidenu v Horní Falci

Instalace se savkou a malým jeřábem ve Weidenu, Neustadtu an der Waldnaab, Windischeschenbachu, Flossenbürgu, Vohenstrauß, Wernberg-Köblitz nebo Pleysteinu!

Ušetřete čas, peníze a pracovní sílu! Pronajměte si nebo kupte naše mini jeřáby od společnosti MAEDA. Nechte si od našich profesionálů v oblasti pronájmu jeřábů nezávaznou nabídku na pronájem jeřábu – ať už s obsluhou nebo bez ní!

Potřebujete technickou radu?

Žádný problém! Promluvte si s námi hned! Používáme se po celé Evropě a na požádání můžeme dokonce přivézt stroje k vašim dveřím - s odborným personálem na vyžádání! Na Uplifter najdete mnoho montážních zařízení, které si můžete pronajmout nebo koupit levně od nás ve Weidenu a po celé Horní Falci.

Použijte nyní náš formulář kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro pastviny a okolí. Pro montáž skla uvnitř i venku máme ten správný mini jeřáb s vakuovou přísavkou nebo náš mobilní Glassworker, s nímž je montáž těžkých skleněných tabulí a desek dětskou hrou ručně. Pokud jde o nákup nebo pronájem vysoce kvalitního zařízení pro montáž skla, jděte přímo na Uplifter - vašeho kompetentního výrobce zvedací a vakuové techniky již více než 20 let.

Chcete si pronajmout minijeřáb, koupit nový stroj nebo použitý mini jeřáb? Informace o cenách nových a použitých strojů a ceny pronájmu (s operátorem nebo bez něj) vám rádi obdržíte nezávazně! Chcete-li získat odhad nákladů, je nejlepší nám poslat dotaz s krátkým popisem projektu. Tímto způsobem můžeme najít správná zařízení předem  a přiveďte je přímo na staveniště. Uplifter vám nabízí rozsáhlý sortiment přísavek na sklo, kamenných přísavek a vakuových přísavek všeho druhu. Již předem odhalíme problémy na staveništi, které nejsou okamžitě zřejmé, a představíme vám řešení bez jakýchkoli kdyby nebo ale.

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.