Ochutnejte vzduch velkoměsta: mini jeřáb v centru města

Pronájem minijeřábu v Düsseldorfu

Montáž nebo doprava se savkou a mini jeřábem v Düsseldorfu, Solingenu, Wuppertalu, Moersu, Duisburgu, Mönchengladbachu, Leverkusenu, Neussu nebo Ratingenu!

Zde můžete vidět výhody minijeřábu: V rušném centru města Düsseldorf není mnoho místa pro montážní práce. Minijeřáb MC 405, savka UPG 600 a transportní vozík byly tou správnou volbou pro tuto aplikaci. Pronajměte si nebo kupte od Uplifter mini jeřáby  MAEDA - nové nebo použité. Ušetřete čas, peníze a pracovní sílu! Nechte si od našich odborníků na pronájem udělat nezávaznou nabídku – ať už s operátorem nebo bez něj! 

Potřebujete pomoc při plánování akce nebo technickou radu?

Žádný problém pro nás! Promluvte si s námi! Pracujeme pro vás po celé Evropě a na požádání vám stroje přivezeme až k vašim dveřím – také s odborným personálem! Na Uplifter najdete mnoho užitečných skleněných montážních zařízení, které si můžete také pronajmout nebo koupit od nás ve vaší oblasti.

Použijte náš formulář Kontakt nebo si promluvte osobně s kontaktní osobou UPLIFTER GmbH & Co. KG pro Düsseldorf a okolí.

Hledáte malý, kompaktní, manévrovatelný a výkonný minijeřáb? Pak jsme přesně tím pravým partnerem pro obchod. Pro montáž skla v interiéru i exteriéru máme ten správný minijeřáb s vakuovou přísavkou nebo našeho mobilního Glassworkeru, se kterým je montáž těžkých skleněných tabulí a panelů hračkou. Kdykoli dojde na nákup nebo pronájem ze skleněných montážních zařízení jde, okamžitě do Uplifter! Jsme vaším kompetentním výrobcem zvedací a vakuové techniky již více než 20 let. 

tagy: Minijeřáb
Zadejte prosím řetězec do níže uvedeného textového pole.

Pole s označením * jsou povinná.

Beru na vědomí ochrana údajů.