Srdečně vás vítáme na blogu Uplifter

Významný milník pro společnost Uplifter: minijeřáby jsou v prodeji po celé Evropě od srpna 2022. Nejvyšší kvalita díky komponentům vyrobeným v Evropě a zvláště díky svojí široké základní výbavě vás stroje okamžitě přesvědčí.
Uplifter vám nabízí ruční přepravní pomůcky pro montéry oken, montéry topení a každého, kdo potřebuje zvedat, přemisťovat a přepravovat těžká břemena. Atraktivita řemeslnických profesí dramaticky poklesla.
Na to byste si měli před koupí rozhodně dát pozor! Rádi bychom se o tom dozvěděli více a zeptali jsme se exkluzivně produktového a inovačního manažer.
Mrakodrap THE SPIN zdobí svojí výškou 128m roh náměstí a tvoří vstup do evropské čtvrti ve Frankfurtu nad Mohanem. THE SPIN je první výšková budova se střešní terasou postavená v posledních 30 letech v Mohanské ulici a my v Uplifteru jsme velmi hrdí, že jsme se mohli podílet na realizaci tohoto projektu.
Uplifter má vždy připravené řešení! Speciální pryžové talíře vakuových přísavek Uplifter přesvědčí napříč manipulačními akcemi! Obrovská úspora času na stavbě v Essenu. Přečtěte si více.
Optimalizace produktů a speciální konstrukce – s Uplifterem je vše možné. Ať už jde
o manipulaci s materiálem, ruční vozíky, vychystávání, dopravu a logistiku, dopravní systémy, manipulační a přepravní techniku, skladovou techniku, dopravníkovou techniku, zdvihací techniku, přepravní techniku nebo práci v průmyslu, přesvědčte se nyní o našich referencích.
UPT  – inovace roku. Nejen díky Glassworkerům, ale i praktickým a univerzálním transportním vozíkům UPT 150 a UPT 250 si Uplifter vydobyl jméno v oboru práce se sklem a řadě dalších.
Začíná to tu být opravdu těsné! Ale minijeřáb a Glassworker to v prvním patře obytné budovy poblíž Würzburgu společně zvládli: precizní práce Glassworkeru GW1125.
Minijeřáb MK1033 ukazuje všechny své dovednosti při použití v nízké průmyslové hale v kombinaci se přísavkou na sklo UPG450. S technologií Uplifter již nejsou problémem ani nízké výšky místnosti, stopy po pneumatikách, ani stopy po přisání.
Elektrické mobilní jeřáby Valla jsou skutečnými siláky. Nosnost až 90 tun, 100% elektřina, 0% emise. S nejnovějším modelem V 210 R uvedla společnost Valla na trh mobilní jeřáb, který je bezkonkurenční. Kompaktní, bezpečné a produktivní řešení zvedání v elegantním italském designu.
S břemenem pojezdné jeřáby Pick & Carry jsou robustní a téměř nezničitelné. Ale kdo se vlastně stará o údržbu a servis anoových jeřábů, pokud výrobce již neexistuje nebo je aktivní pouze v zahraničí? Problém, kterému v současné době čelí mnoho majitelů mobilních jeřábů. Možná řešení naleznete v tomto článku.
Často kladené otázky. V Uplifteru známe odpověď. Zpráva o zkušenostech ze staveniště: minijeřáb a vakuová savka v provozu v zimních teplotách. Dají se přemisťovat klenutá skla?
2 od 4